Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Tre­dimension­ella fotografier i glas

Coolt! Wow! Hur har de gjort det där?

Detta är bara några av de uttryck som hörs när folk kollar närmare på glasföremålen från Crystal Memories. Inuti glaset svävar ett tredimensionellt fotografi. Man ser tydligt hur ansikte och axlar får ett verklighetstroget djup.

Med tanke på den höga wow-faktorn så passar en sån här present vid nästan alla tillfällen. Det är helt enkelt val av bild och eventuell text som sätter gränserna. Några förslag är

  • Bröllop och andra stora högtider.
  • 50-årspresent
  • En kärleksgåva till flickvännen eller pojkvännen. Extra effektfullt om man väljer ett hjärtformat glas.
  • Prydnadsföremål och minne till mormor, avlägsna släktingar mm.

Det är svårt att ta bilder som återger produkten på ett rättvist sätt. Presentjakt har varit i butiken och kan intyga att den färdiga presenten blir mer effektfull än vad bilder lyckas förmedla.

En introduction till Crystal Memories

Hur går processen egentligen till när din present tillverkas? Kolla på videon eller läs stegen nedan för en klarare bild av vad som sker.

Såhär gör du

Såhär gör du

Ett bra resultat kräver en bra bild. Du kan snabbt och enkelt skicka in en bild online eller så tar du bilden direkt hos Crystal Memories i Göteborg. Tänk på att välja en bild med hög kvalitet om du skickar in en egen.

Såhär går det till

Såhär går det till

Din 3D-bild skickas in i en avancerad lasermaskin där magin tar vid. Med hjälp av en laserstråle trollas din bild fram inuti glasblocket och färdigställer din gåva. När maskinen är klar med sitt jobb är kristallfotot redo för leverans.