Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK

Graverbara champagneglas

En elegant gåva som passar att ge bort vid högtidliga tillfällen. Kanske som födelsedagspresent när någon fyller jämnt eller som avtackning för en kollega. Och naturligtvis som en romantisk present till din partner eller bröllopsparet.

Mr & Mrs

Varsitt personligt glas till brudparet. På det ena glaset står Mr tillsammans med efternamn och datum. På brudens glas står det Mrs tillsammans med samma gravyr.

499 kr

Medgravyr.se

Köp Medgravyr.se
Sweetheart

Romantiska champagneglas som passar utmärkt för en kärleksfull gravyr. 

395 kr

Tillfälligt slut

Get­Personal.se

Köp Get­Personal.se
Amor Vincit Omnia - Efva Attling

Exklusivt champagneglas från Efva Attling. Runt glasets ben vilar en handgjord silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt.

Levereras i en elegant förpackning.  

1495 kr

Get­Personal.se

Köp Get­Personal.se
Bröllopsglas med ringar

De här bröllopsglasen pryds med motivet av två ringar som sitter ihop, tillsammans med brudparets namn. Det ena glaset har mannens namn till vänster av ringarna, det andra glaset har brudens namn till vänster. Under motivet kan man gravera in bröllopsdatum.

499 kr

Medgravyr.se

Köp Medgravyr.se
Amor Vincit Omnia med hjärta

En exklusiv design från Efva Attlings serie Amor Vincit Omnia, kärleken övervinner allt. Glasen graveras med två ihopflätade hjärtan och parets namn. Ovanför glasens fot sitter en silverring med Efva Attlings signatur. 

1850 kr

Medgravyr.se

Köp Medgravyr.se
Crazy Heart - Efva Attling

Ett exklusivt och romantiskt champagneglas från Efva Attling. Varje fot omsluts av ett hjärta i silver med Efva Attlings signatur.

Passar utmärkt som bröllopspresent eller kärleksgåva. 

1795 kr

Get­Personal.se

Köp Get­Personal.se
Ringar och namn

Exklusiva glas som pryds med två ringar, brudparets namn samt bröllopsdatum. På det ena glaset står brudens namn först, på det andra brudgummens.

1099 kr

Medgravyr.se

Köp Medgravyr.se
Moya-glas i 2-pack

De här Moya-glasen har en vacker och unik design. Glasen kan graveras med valfri text och levereras i en presentkartong.

695 kr

Get­Personal.se

Köp Get­Personal.se

Liknande presenter