Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

3D-foto i hjärtformat glas till brudparet

Bröllopsdagen går i romantikens tecken och vad passar då bättre än att ha med sig en kärleksfull gåva? Här kan du trolla fram ett foto på brudparet inuti ett glashjärta så att en häftig 3D-effekt uppstår. Det blir en personlig och vacker present som garanterat drar till sig blickar och förtjusning från gästerna.

Tillsammans med hjärtat medföljer en träplatta med belysning som placeras under fotot. Bilden framhävs som allra tydligast mot en mörk bakgrund.

För att göra din present extra personlig kan du gravera kristallhjärtat, träplattan och presentförpackningen med egen text, exempelvis brudparets namn eller dina lyckoönskningar.

Såhär gör du

Såhär gör du

Ett bra resultat kräver en bra bild. Du kan snabbt och enkelt skicka in en bild online eller så tar du bilden direkt hos Crystal Memories i Göteborg. Tänk på att välja en bild med hög kvalitet om du skickar in en egen.

Såhär går det till

Såhär går det till

Din 3D-bild skickas in i en avancerad lasermaskin där magin tar vid. Med hjälp av en laserstråle trollas din bild fram inuti glasblocket och färdigställer din gåva. När maskinen är klar med sitt jobb är kristallfotot redo för leverans.