Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Stort kristall­block med brudparets foto

Här har du den perfekta bröllopsgåvan för dig som vill slå på stort. Inuti detta maffiga glasblock på 200x150x100 cm trollas en bild på brudparet fram med hjälp av laserstrålar. Slutresultatet blir ett foto i häftig 3D-effekt som nästan ser ut att sväva inuti blocket.

Fotot syns allra bäst när det placeras mot en mörk bakgrund, exempelvis på en svart hylla. Den kommer garanterat att imponera både på brudparet och deras gäster. Du kan dessutom gravera egen text på kristallblocket, exempelvis parets namn och vigseldatum eller dina lyckoönskningar.

Såhär gör du

Såhär gör du

Ett bra resultat kräver en bra bild. Du kan snabbt och enkelt skicka in en bild online eller så tar du bilden direkt hos Crystal Memories i Göteborg. Tänk på att välja en bild med hög kvalitet om du skickar in en egen.

Såhär går det till

Såhär går det till

Din 3D-bild skickas in i en avancerad lasermaskin där magin tar vid. Med hjälp av en laserstråle trollas din bild fram inuti glasblocket och färdigställer din gåva. När maskinen är klar med sitt jobb är kristallfotot redo för leverans.