Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Upptäck nya resmål - hemifrån

En upplevelsebox från Vacation in a box är ett sätt att uppleva ett resmål utan att faktiskt åka dit. Istället upptäcker man städer och platser från vardagsrummet, lär sig mer om seder och kultur och lagar traditionell mat. Det blir en underhållande och lärorik present till den som kanske inte kan eller vill resa, eller till den som vill förbereda sig på en kommande semester.

Exempel på resmål du kan beställa: Jamaica, Madrid och Costa Rica.

Kom igång

Hitta ett favoritresmål och beställ hem en box, antingen hem till dig eller någon annan. I boxen ligger ditt biljettnummer som du använder för att aktivera din resa. Låt er sedan guidas genom resmålet med hjälp av recept, dryck, snacks, videos och andra rekvisita som ligger i boxen.

Utforska ditt resmål

Du reser runt genom att följa en webbaserad guidning av ditt resmål. Du besöker olika orter, sevärdheter och lär dig mer om lokala seder och bruk. Ofta används utvalda youtubefilmer för att presentera ett visst tema. Allt kompletterat med skriven information och kul-att-veta-fakta.

Känn doften och upplev maten

Boxen innehåller recept på mat och dryck från resmålen. Vissa exotiska ingredienser och kryddor medföljer, resten handlar du själv. Matlagningen blir ett spännande inslag och förstärker upplevelsen av din resa.