Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Skäm bort henne som en prinsessa för en dag

 • Skäm bort din partner som en prinsessa under en dag
 • Bjud på en dag full av uppmärksamhet och överraskningar
 • Paketera din gåva i en unik presentförpackning

En dag där hon står i fokus

Överraska din flickvän eller fru - låt henne vara prinsessa för en dag!

Med den här presentboxen ger du bort en minnesvärd dag där du skämmer bort henne från morgon till kväll. Samtidigt är det hon som håller i taktpinnen och du får snällt rätta dig efter hennes befallningar och önskemål. Det kommer säkert bli en ovanlig dag full med överraskningar.

Så här kan en dag se ut

Dagen kan börja med frukost på sängen. Du kan fixa hennes favoritfrukost eller kanske överraska med något helt nytt och spännande. Resten av dagen kan vara fylld av roliga överraskningar och avslutas med en ståtlig middag.

Som prinsessa har hon sista ordet, men du kan ju hjälpa henne att göra det mesta av dagen. Kanske är det läge  att planera den utflykt hon länge drömt om, att följa med på en viss koncert eller se den film hon älskar. Idag är rätt tillfället att göra det lilla extra för henne.

Hur vill du förpacka din present?

Vanliga frågor

 • > Förklara konceptet, tack

 • Så gärna. Dessa presentboxar föddes ur en önskan att erbjuda presenter som inte är prylar. Många presenter blir bara liggandes, och att tillverka dessa är slöseri med jordens resurser. Då verkar det vettigare att ge bort en trevlig stund tillsammans.

  Med presentboxarna paketerar vi upplevelser, aktiviteter och tjänster så att de går att ge bort som present. Grundtanken är att nästan vad som helst kan ges bort som present så länge som mottagaren blir glad. Våra presentboxar kombinerar kreativa idéer med fina förpackningar för att skapa en helt ny typ av gåvor.

  Att skapa en present är enkelt. Du börjar med att anpassa din presentbox här på sajten. Du kan anpassa text, skriva hälsningsmeddelanden mm. Sen producerar vi din presentbox och skickar till vald adress.

  Mottagaren får en fint paketerad present som är rolig att öppna och som har ett unikt och oväntat innehåll. Paketet ser inbjudande ut och passar på vilket presentbord som helst. Och ofta innebär det att ni skall hitta på något roligt vid ett senare tillfälle - ännu bättre!

 • > Hur tillverkas boxarna?

 • Din beställning leder direkt till kontoret i Göteborg. Här printar vi ut din beställning på högkvalitativt papper (ca 280-300 gsm) och skär ut din valda presentvariant på vårt skärbord. Vi monterar ihop boxen och paketerar den på ett tilltalande sätt.

  Platta kort levereras i ett skyddande kuvert. Boxar med mer volym paketeras i en skyddande låda.

 • > Har mitt paket något värde?

 • Många presentboxar innehåller löften att göra någonting tillsammans vid ett senare tillfälle. Exempelvis att gå på café eller bjuda på middag. Dessa boxar innehåller inget värde som går att lösa in mot pengar. Istället är det den som ger presenten som lovar att stå för notan.

  Priset du betalar täcker kostnader för papper, tryck, montering, emballage och frakt. Plus servicen att snabbt och enkelt kunna skapa unika, personliga presenter som står ut från mängden.

 • > Hur lång är leveranstiden?

 • Räkna med 4 arbetsdagar från det att du lägger din beställning. Om du vill ha ditt paket innan helgen så rekommenderar vi att du lägger din beställning innan kl 12 på tisdag.