Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Bjud på hembakade bullar

 • Ge bort ett löfte att bjuda på nybakade bullar. Du kan antingen baka hemma hos någon eller baka på förhand och lämna över dem senare.
 • Paketera din gåva i en unik presentförpackning
 • Inget slår en nygräddad kanelbulle...

Bjud på hembakade bullar som present

Finns det något härligare än doften av hembakade bullar? Nu kan du ge bort lite Bullerby-känsla som present. Med denna presentbox lovar du att bjuda på nybakade bullar nån dag framöver.

Baka hemma eller direkt på plats

Du kan antingen baka hemma hos dig och komma över med bullarna när de är klara. Men ännu trevligare är att baka hemma hos någon. Köp med dig alla ingredienser och så ägnar ni eftermiddagen åt att baka, prata och fika.När du beställer din present kan du anpassa texten på ditt kort så att det passar det upplägg du har tänkt dig.

Perfekt aktivitet att göra med barn 

Om det finns barn i familjen så blir det ännu roligare att baka tillsammans. Det här är den perfekta ursäkten att hänga lite mer med barnbarnen eller kusinerna.

Hur vill du förpacka din present?

Tipstack till Annika Sundin

Idén till den här presenten kom från Annika Sundin som har instagramkontot medveten_i_stan. I en poddcast med Medveten Konsumption önskade hon sig att kunna ge bort att baka kanelbullar hemma hos någon. Och det passade ju precis ihop med syftet med dessa presentboxar.

Vanliga frågor

 • > Förklara konceptet, tack

 • Så gärna. Dessa presentboxar föddes ur en önskan att erbjuda presenter som inte är prylar. Många presenter blir bara liggandes, och att tillverka dessa är slöseri med jordens resurser. Då verkar det vettigare att ge bort en trevlig stund tillsammans.

  Med presentboxarna paketerar vi upplevelser, aktiviteter och tjänster så att de går att ge bort som present. Grundtanken är att nästan vad som helst kan ges bort som present så länge som mottagaren blir glad. Våra presentboxar kombinerar kreativa idéer med fina förpackningar för att skapa en helt ny typ av gåvor.

  Att skapa en present är enkelt. Du börjar med att anpassa din presentbox här på sajten. Du kan anpassa text, skriva hälsningsmeddelanden mm. Sen producerar vi din presentbox och skickar till vald adress.

  Mottagaren får en fint paketerad present som är rolig att öppna och som har ett unikt och oväntat innehåll. Paketet ser inbjudande ut och passar på vilket presentbord som helst. Och ofta innebär det att ni skall hitta på något roligt vid ett senare tillfälle - ännu bättre!

 • > Hur tillverkas boxarna?

 • Din beställning leder direkt till kontoret i Göteborg. Här printar vi ut din beställning på högkvalitativt papper (ca 280-300 gsm) och skär ut din valda presentvariant på vårt skärbord. Vi monterar ihop boxen och paketerar den på ett tilltalande sätt.

  Platta kort levereras i ett skyddande kuvert. Boxar med mer volym paketeras i en skyddande låda.

 • > Har mitt paket något värde?

 • Många presentboxar innehåller löften att göra någonting tillsammans vid ett senare tillfälle. Exempelvis att gå på café eller bjuda på middag. Dessa boxar innehåller inget värde som går att lösa in mot pengar. Istället är det den som ger presenten som lovar att stå för notan.

  Priset du betalar täcker kostnader för papper, tryck, montering, emballage och frakt. Plus servicen att snabbt och enkelt kunna skapa unika, personliga presenter som står ut från mängden.

 • > Hur lång är leveranstiden?

 • Räkna med 4 arbetsdagar från det att du lägger din beställning. Om du vill ha ditt paket innan helgen så rekommenderar vi att du lägger din beställning innan kl 12 på tisdag.