Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Njut av en champagneprovning

Känner du någon som behöver komma ifrån vardagen för en stund? Ge bort en stund av glitter och glamour!

En champagneprovning innebär inte bara sköna bubblor i kroppen, utan bjuder också på en spännande resa genom champagnens historia. Provningen sker naturligtvis tillsammans med en kunnig guide.

Klassisk champagne­provning

En provning som passar de flesta och som finns i många städer. Här får ni lära er om champagnens historia och hur den framställs. Ni provar fyra till sex mousserande viner, både från champagnedistriktet men även några från övriga vinvärlden.

595 kr
Göteborg, Jönköping, Karlstad, Luleå, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro

LiveIt.se

Prova champagne med ost och choklad

Provning i Gamla Stan i Stockholm där ni testar olika smakkombinationer och lär er matcha olika doft- och smaktoner med ost, choklad och andra tillbehör.

488 kr
Stockholm

Upplevel­se.com

Exklusiv champagne­provning

En lyxigare provning för de som älskar denna dryck. Här får ni chans att dofta och smaka på mer exklusiva champagnesorter.

746 kr
Bromma, Göteborg, Stockholm

Upplevel­se.com

Fördjupad champagne­provning

En provning som tar dina kunskaper till nästa nivå. Här får ni bland annat lära er mer om odlarchampagne, nya trender och jämföra hur champagnen har utvecklats över tid.

845 kr
Göteborg, Stockholm

LiveIt.se

Online­provning med Fredrik Schelin

Fredrik Schelin är en av Sveriges främsta champagneexperter. Här får ni tillgång till en professionell video där Fredrik leder er genom en provning av tre olika champagner. Innan provningen får ni en inköpslista på det som behöver handlas. 

Denna aktivitet är rolig att göra tillsammans med vänner hemma i vardagsrummet.

200 kr

LiveIt.se