Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK

Din produkt kan bli någons present

Så här samarbetar du med oss
Presenter för konstnärliga personer

Säljer du en produkt eller upplevelse som skulle bli en fantastisk present? Då tycker vi att den borde synas på Presentjakt – en av Sveriges största presentsajter med ca 700 000 besökare årligen.

Tillsammans ser vi till att din produkt blir någons födelsedagspresent, julklapp, morgongåva, första gosedjur eller något annat värdefullt. Välkommen att upptäcka en ny värld av spännande affärsmöjligheter – som dessutom gör folk glada!

Finnes: Presentletare med öppet sinne

Vill du hitta nya kunder? Eller kanske ge ditt varumärke en rejäl skjuts? Genom att synas på Presentjakt når du presentletare som annars inte hade kommit i kontakt med din butik.

Sedan starten 2007 har Presentjakt hjälpt miljontals besökare över hela landet att hitta träffsäkra presenter. Våra besökare letar efter inspiration och är öppna för nya presentidéer – kanske är de på jakt efter just din produkt?

Passar vi ihop?

Presentjakt letar ständigt efter nya, spännande produkter och upplevelser som sticker ut i presenthögen. Därför tycker vi det är extra roligt med små, personliga företag som erbjuder något intressant och oväntat. Om du säljer miljövänliga, hållbara eller lokalproducerade produkter så blir vi ännu gladare.

Vi samarbetar naturligtvis med större företag också. Gärna med dem som är specialiserade inom en viss nisch, exempelvis butiker med expertkunskap som kan erbjuda en trevlig och säker shoppingupplevelse för våra besökare.

Men överraska oss gärna – precis som våra besökare vet vi inte alltid exakt vad vi letar efter!

Betala per klick eller såld produkt

Ett samarbete med Presentjakt kan se lite olika ut, och tillsammans ser vi till att hitta ett upplägg som passar varje företag och plånbok.

Grundtanken är att du bara betalar för varje såld produkt alternativt per klick till din sajt. Hur mycket bestämmer vi tillsammans. Huvudsaken är att vi hittar en trygg och smidig lösning som funkar för båda parter.

Så går det till rent praktiskt

Presentjakt har inget eget lager utan vi tipsar enbart om presenter som går att köpa i andra butiker. Till vår hjälp har vi en helt egenutvecklad sajt och IT-plattform som låter besökarna filtrera fram lämpliga produkter utifrån ålder, kön, intresse mm. Vi är alltså experter på att matcha en besökare med rätt present. Att slå in vackra paket och skicka på posten är andra betydligt bättre på.

Att ha dina produkter på Presentjakt är enkelt och tar minimalt med tid. Vi skriver produkttexter, fixar med bilder och lägger till dina produkter i lämpliga kategorier. Och vi ser till att informationen på Presentjakt håller sig uppdaterad, exempelvis genom att automatiskt uppdatera pris och kolla att produkten fortfarande finns kvar, att den inte är slutsåld mm.

När era produkter väl är uppe så brukar det mesta rulla på. Och i slutet av varje kvartal skickar vi en faktura för den ersättning som har genererats.

Full koll och kontroll

Naturligtvis får du full insyn och kontroll över dina kostnader. Du får löpande statistik och säljrapporter från oss så att du alltid har stenkoll på hur det går för dina produkter. Det går också att sätta en maxbudget per månad så att ni inte drabbas av oväntade kostnader.

Är du inte nöjd så går det att avbryta samarbetet när som helst, utan några jobbiga bindningstider.

Redo att komma igång?

Låter det som att Presentjakt är rätt steg för dig?

Maila oss på info@presentjakt.se så återkommer vi med mer information. Därefter tar vi gärna en kaffe och diskuterar olika möjligheter. Välkommen!