Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK

Välkommen till Presentjakt.se

Presentjakt är till för dig som snabbt och enkelt vill hitta bra presenter. För många, inklusive mig själv, är det en återkommande stress att hitta något bra att ge bort till vänner, flickvän och bekanta. Att hitta en perfekt present kan ta mycket tid.

Presentjakt startades 2007. Idén kom från sajter som rekommenderar filmer och musik baserat på vilken typ av film och musik som man själv gillar. Detsamma borde gå att göra för presenter. Åtminstone önskade jag mig själv en sådan tjänst.

Från prylfokus till miljötänk

Från början var Presentjakt bara ett sätt att jobba med ny teknik och försöka dryga ut reskassan. Men under senare år har jag blivit mer miljömedveten och inser att vi alla måste minska vår konsumtion. Så Presentjakt genomgår just nu en förändring där vi försöker få in mer miljövänliga presenttips på sajten.

Så här fungerar sajten

Målet med Presentjakt är att det skall vara så lätt som möjligt att hitta rätt present till rätt person. Alla presenter är kategoriserade efter kön, ålder och pris, samt vilka intressen och personlighet som de passar för. Upplevelser är dessutom ofta kopplade till en viss ort, så genom att ange var du bor så får du tips på upplevelser och butiker nära dig.

Presentjakt säljer inga egna produkter utan tipsar om produkter som köps hos andra butiker och sajter. Många av dessa butiker ger oss provision för att finnas med på Presentjakt, men vi lägger även upp produkter som vi inte får provision för.

Våra presentförslag sorteras utifrån en kombination av hur populära de är och hur mycket provision de ger. De produkter som listas högst upp i sökresultaten är alltså produkter som många personer har visat intresse för.

Produktfrågor och reklamationer

Eftersom Presentjakt inte säljer några egna produkter så kan vi inte svara på specifika produktfrågor eller hantera reklamationer. Istället måste man vända sig direkt till den butik som säljer varan.

Kontakt

Maila mig gärna på info@presentjakt.se.

Du som privatperson får gärna tipsa om bra presenter på vår Facebooksida.

Du som är företagare får gärna kolla på vår företagssida för att veta mer hur du kan få med dina produkter på Presentjakt.

 

Tack för ditt intresse,
Bertil Holmström

Bild av Bertil Holmström