Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Testa livet som pilot – i en flyg­simulator

Det här är presenten för alla som vill leva ut en dröm. I en flygsimulator kan man prova på att landa på Heathrow, flyga ett stridsflygplan eller spaka en helikopter. Reglage och spakar är så verklighetstrogna som möjligt, och din flygning projiceras på stora skärmar framför dig vilket skapar en häftig upplevelse.

Realistisk flyg­simulator med 24 000 destina­tioner

Här sitter du i en verklighetstrogen cockpit från ett passagerarflygplan och kan välja mellan en massa spännande destinationer och övningar. Den 180-gradiga HD skärmen framför dig skapar en verklig känsla. 

1845 kr
Arlanda, Falkenberg, Gävle, Malmö

LiveIt.se

Flyg stridsflyg med en riktig stridspilot

Välkommen att besöka Top Gun. En riktig stridspilot leder dig genom dagens övningar, både teoretiskt och praktiskt. Ni flyger AJS 37 Viggen i grupp och får testa på olika manövrar och utmaningar. Ni flyger därefter ett stridsuppdrag tillsammans och bekämpar fientliga styrkor innan det är dags för landing och debriefing.

1795 kr
Arlanda

LiveIt.se

Flyg en helikopter­simulator

Tag plats i en riktig Robinson R44 som är ombyggd till simulator. Alla spakar och reglage är precis som i verkligheten, och den stora skärmen gör denna helikoptersimulator väldigt verklighetstrogen.

1695 kr
Arlanda

LiveIt.se

J 35 Draken i Ängelholm

Flyg två stycken flygpass i en J 35 Drakensimulator på Ängelholms flygmuseum. Du kan välja att flyga 1 eller 2 timmar och du instrueras av en tidigare stridspilot.

521 kr
Ängelholm

Upplevel­se.com

Stridsflyg­simulator i Gävle

Testa livet som stridspilot i antingen J35 Draken eller AJS 37 Viggen. Du får först 20 minuters introduktion, och sedan 40 minuter i simulatorn.

1095 kr
Gävle

LiveIt.se

Flyg en Boeing 737

Flyg i en riktig simulator som används för utbildning av riktiga piloter. Du flyger ett Boeing 737 där du får prova på många situationer och rutiner som hör till en riktig flygning.

2249 kr
Stockholm, Uppsala

Upplevel­se.com