Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK

Presenter i sista minuten

Presentstress? Inga problem! Här hittar du presenttips för dig som är ute i sista minuten, exempelvis om julafton närmar sig eller om du glömt köpa present till kompisens födelsedag. De här gåvorna har ingen leveranstid och du kan fixa dem på bara några minuter. Många är digitala presenter som köps online och ges bort i form av ett gåvobevis eller presentkort, exempelvis upplevelser och välgörenhet.

Presenter i sista minuten

Presentkort på en upplevelse

Tandemhoppning med fallskärm

Att ge bort ett presentkort på en upplevelse är lösningen på många presentproblem. De går snabbt att beställa, och om du är ute i sista minuten så kan du få ett digitalt presentkort hem på mailen inom bara några minuter. Och mottagaren får chansen att i lugn och ro välja ut någon skojig aktivitet som han eller hon verkligen vill prova på.

Om du har tid att vänta några dagar så kan du också få presentkortet hem i brevlådan. Då får du en stilig presentbox som passar bra att ge bort.

Skänk pengar till välgörenhet

När du skänker pengar till en välgörenhetsorganisation så får du oftast ett gåvobevis via e-post som du kan skriva ut och ge bort. Många mottagare tycker att detta är en bättre gåva än att få en traditionell present.

Presenter du kan köpa direkt

Här är ett urval av presenter du kan köpa i sista minuten. Ofta är det upplevelser eller välgörenhetspresenter där du kan köpa ett presentkort och få en gåvobevis som du ger bort.

Till vem Ort Pris
58
Ort
Pris
Min
Max
Till vem
Hon
Han
Presenttyp
563 kr

Upplevel­se.com, 563 kr

31 orter: Stockholm, Göteborg, Borlänge, Borås, Grimslöv, ...